Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2024/25 - 2025/26

Skolens tilsynsførende er Lars Bendix, skoleleder på Sct. Albani Skole i Odense.

 

Tilsynsrapport for skoleåret 2023/24

I tilsynsrapporten for skoleåret 2023/24 sammenfatter tilsynsførende Lars Bendix sine observationer som følger:

 

"Det er altid en fornøjelse at besøge skolen. Der er en behagelig og tryg stemning mellem elever og lærere. De fysiske rammer underbygger oplevelsen af, at man er i et forpligtende fællesskab med klare og tydelige værdier. Det afspejler sig i sprog og adfærd, der er kendetegnet ved respekt for andre, materialer mm."

 

"Jeg har haft gode og konstruktive samtaler med skolens lærere om undervisningens indhold og afvikling. Her er det tydeligt, at der er en høj faglighed og stort engagement hos medarbejderne. Endvidere er undervisningsmaterialet nutidigt og af meget fin standard

 

"Konklusionen på årets forskellige besøg og dialog med elever, forældre, ansatte og andre interessenter er ganske klar. Brenderup Realskole er en velfungerede skole, der hviler på en gensidig respekt, tolerance og høj faglighed. Der er ingen tvivl om, at dagligdagen fungerer, eleverne har et trygt og godt rum til læring og dannelse og personalet nogle forhold, der sikrer overskud til at levere en god undervisning."

 

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2023/24 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2023/2024

 

Bliv elev


Ønsker du at dit barn skal blive en del af Brenderup Realskole? Så udfyld indskrivningsformularen - det er hurtigt og nemt.

 

Bliv Elev