Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2022/23

Skolens tilsynsførende er Lars Bendix, skoleleder på Sct. Albani Skole i Odense.

Tilsynsrapport for skoleåret 2022/23

I tilsynsrapporten for skoleåret 2022/23 sammenfatter daværende tilsynsførende Lars Bendix sine observationer som følger:

"Skoledagen starter med morgensang i den den dejlige sportshal/samlingssal. Der er en dejlig rolig stemning, der sikrer en dejlig start på dagen. Skolens leder står for denne morgensamling, der udover en velvalgt sang også byder på en relevant fortælling om f.eks. sangens forfatter og/eller komponist, en særlig begivenhed på denne dag e.lign. Desuden er der en fantastisk tradition med at hylde dagens fødselar(ere)."

"Jeg har ved besøgene haft en god og konstruktiv dialog med lærerne om undervisningens indhold og afvikling. Jeg kan konstatere, at fagligheden blandt skolens personale er fin. Ligeledes er undervisningsmaterialet af høj standard - såvel det fysiske materiale som de tilkøbte læringsportaler."

"Der er en dejlig tryg og behagelig stemning på Brenderup og Omegns Realskole. Man mærker tydeligt de gode relationer mellem skolens ansatte og elever. Stemningen er uformel og behagelig. Samtidig er der en naturlig respekt, der sikrer en dannet og værdig samværsform."

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2022/23 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2022/2023

Bliv Elev