Skolekor

Brenderup Realskole tilbyder kor til børn i 2., 3. og 4. klasse.

Skolekoret øver en gang om ugen i musiklokalet. I løbet af året afholdes der en række koncerter. Koret synger til SFO'ens julebasar i december, for beboerne på Dagcenteret i Brenderup i foråret, til skolens forårskoncert og til dimissionsfesten for skolens afgangselever i juni. Det er gratis at gå til skolekor.

Familiejulekoncert

Derudover optræder koret sammen med 5.kl. til familiejulekoncerten, der hvert år afholdes sammen med Odense Symfoniorkester. Her synger de sammen med 300 andre børn fra skoler på Fyn. Repertoiret består af en blanding af gamle julesange og sange fra DR og TV2's julekalendre.

Tilmelding til skolekor 2017/18

Man tilmelder sig skolekoret på Intra ved at gå ind under "arrangementer" og her vælge "skolekor".

Koret øver hver torsdag fra midten af september til starten af marts i musiklokalet fra 13:40 - 14:20. Det er Lene Sand Christensen, der dirigerer koret. Det er også Lene, man kan henvende sig til, hvis man vil vide mere om skolekoret.