Praktisk information om SFO

En del af de børn, der går i SFO, tager bussen hjem. Børnene kommer fra et stort opland og skal derfor med mange forskellige busser. Vi følger børnene til bussen for at sikre, at de kommer med den rigtige.

Der tilbydes hver eftermiddag et let måltid til børnene, det foregår som café i anretterkøkkenet, hvor børnene kan komme og spise i tidsrummet 13.00 – 15.00. Det kan være en bolle med et stykke frugt eller en gulerod, pastasalat, et stykke pizza eller lignende.

Efterårsferie: Lørdag den 14. oktober – søndag 22. oktober
Juleferie: Fredag den 22. december – tirsdag den 2. januar
Vinterferie: Lørdag den 10. februar – søndag den 18. februar.
Påskeferie: Lørdag den 24. marts – mandag den 2. april.
St. Bededag: Fredag den 27. april.
Kr. Himmelfart: Torsdag den 10. maj – søndag den 13. maj.
Pinse: Lørdag den 19. maj - mandag den 21. juni.
Sommerferie: Lørdag den 7. juli – søndag den 29. juli.

Skolevejens SFO har åbent i uge, 26, 27, 31 og 32 men følger i øvrigt skolens ferieplan.

Alle dage inklusive

Forældrerådets opgaver er at arrangere et arrangement om året. De er desuden behjælpelige med praktiske opgaver ved fester og sammenkomster i SFO’en.

Forældrerådet består af:

• Hanne Marie Nielsen tlf. 3221 4336
  • Britt Dejbjerg Pedersen tlf. 2423 0569
  • Allan B. Eriksen tlf. 2253 5852
  • Michael Søe tlf. 2243 5383
  • Anne Petersen tlf. 2215 3852
  • Pernille Gerberg Krans tlf. 2074 4277

Der tilbydes hver morgen morgenmad til de børn, der kommer tidligt. Morgenmaden består af havregryn, cornflakes, boller med ost og marmelade. Hvis børnene skal have noget andet, må de spise hjemmefra.

Hvis jeres barn holder fri fra SFO, skal der gives besked enten på telefon: 2117 0787 eller via intra til Lene Sand Christensen inden kl. 8:00. Der skal gives besked hver dag barnet er fraværende.

SFO og Klub har i løbet af året en del faste arrangementer og fester, som for de flestes vedkommende er fællesarrangementer. Disse arrangementer er med til at styrke fællesskabet og forældresamarbejdet dels i klasserne men også på tværs af aldersgrupper.

Sommerlejr
I den første uge efter skolens sommerferiestart er der mulighed for SFO-børnene at komme og overnatte fra torsdag til fredag. Vi overnatter i klasseværelser og for de ældstes vedkommende i telt. Der vil være mange fællesaktiviteter og udflugter.

Afslutningsprojekt
Når 3. klasserne afslutter i SFO, afholdes et fælles projekt, som afsluttes med fernisering og præmiering. Vi har tidligere haft udefrakommende kunstnere til at forestå projektet.

Halloween
En aften med spisning, udklædning, uhyggelig fortælling og lege.

Julebasar
En eftermiddag hvor børnene fra boder sælger, hvad de har produceret i værkstederne, der sælges desuden æbleskiver, glögg, kaffe og kager.

Fastelavn
I SFOen slås katten af tønden og spises fastelavnsboller.

Ryste-sammen-arrangement
For mini-0

Kun for Klubben

Juleindkøbstur
Klubben kører en eftermiddag med skolens bus til Middelfart, hvor der vil være mulighed for julegaveindkøb.

Sommerdisco
Klubben slutter skoleåret af med en discofest.