Praktisk information om SFO

En del af de børn, der går i SFO, tager bussen hjem. Børnene kommer fra et stort opland og skal derfor med mange forskellige busser. Vi følger børnene til bussen for at sikre, at de kommer med den rigtige.

Der tilbydes hver eftermiddag et let måltid til børnene, det foregår som café i anretterkøkkenet, hvor børnene kan komme og spise i tidsrummet 13.00 – 15.00. Det kan være en bolle med et stykke frugt eller en gulerod, pastasalat, et stykke pizza eller lignende.

Efterårsferie: Lørdag den 10. oktober – søndag 18. oktober
Juleferie: Lørdag den 23. december – søndag den 3. januar
Vinterferie: Lørdag den 13. februar – søndag den 21. februar
Påskeferie: Lørdag den 27. marts – mandag den 5. april
St. Bededag: Fredag den 30. april - søndag den 2. maj
Kr. Himmelfart: Torsdag den 13. maj – søndag den 16. maj
Pinse: Lørdag den 22. maj - mandag den 24. maj

Sommerferie: Lørdag den 10. juli – søndag den 1.august.

Skolevejens SFO har åbent i uge 26, 27 og 31 men følger i øvrigt skolens ferieplan.

Alle dage inklusive

Forældrerådets opgaver er at arrangere et arrangement om året. De er desuden behjælpelige med praktiske opgaver ved fester og sammenkomster i SFO’en.

Forældrerådet består af:

• Hanne Marie Nielsen
  • Britt Dejbjerg Pedersen
  • Anne Petersen
  • Pernille Gerberg Krans
  • Dennis Jessen
  • Anita Brøndum Jahnsen

Der tilbydes hver morgen morgenmad til de børn, der kommer tidligt. Morgenmaden består af havregryn, cornflakes, boller med ost og marmelade. Hvis børnene skal have noget andet, må de spise hjemmefra.

SFO og Klub har i løbet af året en del faste arrangementer og fester, som for de flestes vedkommende er fællesarrangementer. Disse arrangementer er med til at styrke fællesskabet og forældresamarbejdet dels i klasserne men også på tværs af aldersgrupper.

Sommerlejr
I den første uge efter skolens sommerferiestart er der mulighed for SFO-børnene at komme og overnatte fra torsdag til fredag. Vi overnatter i klasseværelser og for de ældstes vedkommende i telt. Der vil være mange fællesaktiviteter og udflugter.

Afslutningsprojekt
Når 3. klasserne afslutter i SFO, afholdes et fælles projekt, som afsluttes med fernisering og præmiering. Vi har tidligere haft udefrakommende kunstnere til at forestå projektet.

Halloween
En aften med spisning, udklædning, uhyggelig fortælling og lege.

Julebasar
En eftermiddag hvor børnene fra boder sælger, hvad de har produceret i værkstederne, der sælges desuden æbleskiver, glögg, kaffe og kager.

Fastelavn
I SFOen slås katten af tønden og spises fastelavnsboller.

Ryste-sammen-arrangement
For mini-0

Kun for Klubben

Juleindkøbstur
Klubben kører en eftermiddag med skolens bus til Middelfart, hvor der vil være mulighed for julegaveindkøb.

Sommerdisco
Klubben slutter skoleåret af med en discofest.