Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2021/22

I tilsynsrapporten for skoleåret 2021/22 sammenfatter tilsynsførende Knud Stentz-Olesen sine observationer som følger:

"At besøge Brenderup Realskole er altid en god oplevelse. Man mødes af de smukke hvide bygninger, den nye moderne hal, samt nogle rigtige gode udenoms arealer. Klasselokalerne er lyse og har en god størrelse, og ikke mindst - godt lyddæmpede, til glæde for børn og voksne. På skolen bliver man mødt af et virvar af gange, men altid er der en elev, der leder på rette vej."

"Lærerne og eleverne har lært sig fjernundervisning, og øvet sig flittigt derpå ved de ned lukninger, skolen har været udsat for. Brenderup Realskole har igennem forløbet haft den holdning, at skoledagen, også under hjemskoletiden skulle være så normal som mulig. Eleverne ville helst være i skole hele tiden, om muligt. Dog angiver de at erfaringerne fra den første hjemskole, gjorde at anden skole nedlukning gik betydeligt bedre. Eleverne savnede dog det sociale samvær til deres klassekammerater samt lærerens nærtilstedeværelse, men eleverne mente, udbyttet af undervisningen næsten var som almindelig skolegang. Eleverne pointerede ligeledes at dagens forudsigelighed på trods af fjernundervisning var væsentligt for det positive resultat."

"De sidste to skoleår har været anderledes. Derfor var det rart, som skolens tilsynsførende igen at være vidne til den indsats de dygtige medarbejdere på Brenderup Realskole udfører. Samt den kompetente ledelse, der tager alle udfordringer med ophøjet ro. Dog er skolens fundament, de søde og videbegærlige elever, der igen kan glæde sig over en normal skoledag."

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2021/22 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2021/2022

Bliv Elev