Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2020/21

I tilsynsrapporten for skoleåret 2020/21 sammenfatter tilsynsførende Knud Stentz-Olesen sine observationer som følger:

"Nuværende skoleår har i særdeleshed været specielt p.g.a. hjemsendte elever. Indskolingen har bortset fra de praktisk/musiske fag næsten haft en normal skoletid. Derimod har mellemtrinnet og udskolingen været udfordret. Brenderup Realskole valgte at onlineundervisningen stort set skulle foregå på de sædvanlige skemalagte tider, så elevernes faglige udbytte af skolegangen har været intakt."

"Hjemsendelsen af eleverne har heldigvis ikke ødelagt den ånd der hersker på Brenderup Realskole om fordybelse og engagement - en kultur der er skabt i balance mellem tradition og udvikling. Man møder et personale, der er erfarne og dygtige - og opmærksomme på elevernes trivsel og faglig udvikling. Samt en kompetent ledelse, der tager alle udfordringer med ophøjet ro."

"Dog er skolens fundament, de søde, dygtige og empatiske elever. Deres behov for hverdagen trænger sig på, så en normal skoledag er påkrævet. Selv i coronatiden har det været meget givende at besøge Brenderup Realskole."

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2020/21 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2020/2021

Bliv Elev