Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2018/19

I tilsynsrapporten for skoleåret 2018/19 sammenfatter tilsynsførende Knud Stentz-Olesen sine observationer som følger:

"Ved årets besøg på Brenderup Realskole erfarede jeg glædeligt, at skolens værdier fra hjemmesiden bliver praktiseret i hverdagen. "Vi sætter en ære i at eleverne bliver fagligt dygtige, motiverede og nysgerrige; at de opdager at verden er et spændende sted at være." "Det sker i en skolekultur, hvor den enkelte oplever tryghed, trivsel og arbejdsglæde." I klasserne blev dette citat efterlevet på bedste vis. Eleverne kommer hurtigt til undervisningen, og genistregen med at eleverne ikke har sko på i klassen, giver en naturlig ro fra timens begyndelse, Man oplever en tryg og åben interaktion elever og lærere imellem, og høj tale eller skænderier er en sjældenhed. Lærerne har forskellig baggrund, men er kompetente, rutinerede og viser stor empati over for deres elever."

"Skolens ledelse er fremadskuende, og et af årets temaer er "fokus på vidensdeling". Så alle - både ledelse og lærere er opdaterede, til gavn for eleverne. Dog var mødet med de ivrige og tillidsfulde elever på skolen det bedste. I særdeleshed samtalen med elevrådets formand. Hun viste, at skolens bestræbelser på at opdrage eleverne til at begå sig i et samfund med frihed og folkestyre havde båret frugt. Det har skolen succes med."

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2018/19 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2018/19