Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2019/20

I tilsynsrapporten for skoleåret 2019/20 sammenfatter tilsynsførende Knud Stentz-Olesen sine observationer som følger:

"Fra at være en lokalskole, betjener Brenderup Realskole nu et stort opland. Skolen er veldrevet og i stadig udvikling. Ved besøg på skolen øjnes også hurtigt hvor mange bygninger skolen råder over. De er velholdte og spredt over et stort område. Disse udearealer giver vidt forskellige aktivitets muligheder for skolens elever. Indenfor mødes man af et virvar af gange, og skolebygninger i konstant udvikling. Her kræves lidt stedsans af finde rundt, men heldigvis er der altid en elev der gerne vil vise vej."

"Skolens elever er gode til at inspirere hinanden. Man møder glade og nysgerrige børn, der er undervisningsparate ved lektionernes begyndelse, og som tydeligvis kan lide at gå i skole."

"Brenderups Realskoles faglige standpunkt er højt og skolens elever opnår flotte karakterer ved afgangsprøven. I 2018/19 var skolens karaktergennemsnit således 8,4 imod landsgennemsnittet på 7,4. Skolens lærere er dygtige pædagoger og kompetente undervisere. De er gode til at differentiere undervisningen, og har øje for den enkelte elevs behov og hvordan eventuelle elevudfordringer tackles. Brug af IT og netbårne undervisnings platforme anvendes på lige fod med analoge. Materialerne er tidsvarende og kvaliteten høj."

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2019/20 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2019/2020

Bliv Elev