BRENDERUP REALSKOLE SØGER EN LÆRER FRA 1.AUGUST 2019

Stillingen er på fuld tid og indeholder dansk og kristendom i indskolingen samt enkelte lektioners støtteundervisning. Der er tilknyttet en klasselærerfunktion til stillingen.

Vi søger en kollega der:

• er åben, glad, udadvendt, opfindsom, empatisk og tillidsfuld
  • er fagligt dygtig, ambitiøs og engageret
  • er uddannet lærer med relevant uddannelse og baggrund for at varetage undervisningen
  • er robust og initiativrig
  • har et positivt livssyn, og er glad for arbejdet med børn
  • kan få en gruppe børn og forældre til at fungere sammen.

Vi tilbyder:

• et godt kollegialt miljø
  • fleksible arbejdstider med gode muligheder for hjemmeforberedelse
  • et ordnet og ambitiøst læringsmiljø
  • max 20 elever i de små klasser, max 24 elever i de ældste klasser.

Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Hvis du vil vide mere om skolen, afholdes der informationsmøde tirsdag den 23.april 2019 klokken 19.00. Indgang ved skolens hal.

Ansøgning skal være modtaget senest mandag den 6. maj 2019, klokken 12.00.

Skriftlig ansøgning samt relevante bilag sendes som én samlet PDF til skoleleder Curt Graugaard Jensen på curt@brenderup-realskole.dk. Kandidater der inviteres til samtale, vil blive bedt om at opgive 2 relevante referencer.

Såfremt du ikke har hørt fra os senest den 27. maj 2019 er stillingen besat til anden side.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brenderup Realskole ligger smukt på nordvestfyn. Skolen er oprettet i 1911 og og er en værdibåret privatskole der lægger vægt på at give eleverne gode, solide faglige kundskaber i et trygt og motiverende skolemiljø. Vi har et højt ambitionsniveau, gode resultater og en ordnet skolekultur, hvor eleverne er stærkt motiverede og opmærksomme i undervisningen.

Skolen har i alt 38 medarbejdere og 352 elever.