Praktisk information om Klubben

Der er en busliste i Klubben som barnet kan skrive sig på, hvis det skal hjælpes med at huske tiden. Hvis barnet skal sendes hjem til en bestemt tid, kan det også skrive sig på denne liste.

Der serveres eftermiddagsmad i Klubben.

Efterårsferie: Lørdag den 14. oktober – søndag 22. oktober
Juleferie: Fredag den 22. december – tirsdag den 2. januar
Vinterferie: Lørdag den 10. februar – søndag den 18. februar.
Påskeferie: Lørdag den 24. marts – mandag den 2. april.
St. Bededag: Fredag den 27. april.
Kr. Himmelfart: Torsdag den 10. maj – søndag den 13. maj.
Pinse: Lørdag den 19. maj - mandag den 21. juni.
Sommerferie: Lørdag den 7. juli – søndag den 29. juli.

Alle dage inklusive

Børnene krydser sig selv ind når de kommer i Klubben. Samtidig er det vigtigt at børnene krydser sig ud og siger farvel til en voksen når de går hjem.

I skoleåret 2017/18 er prisen 200 kroner pr. ugentlig dag.

Barnet tilmeldes Klubben fra skoleårets start. Der tilmeldes med det antal dage barnet har behov for. Denne tilmelding er bindende til 1. marts. Herefter er det muligt at ændre antal dage.

SFO og Klub har i løbet af året en del faste arrangementer og fester, som for de flestes vedkommende er fællesarrangementer. Disse arrangementer er med til at styrke fællesskabet og forældresamarbejdet dels i klasserne men også på tværs af aldersgrupper.

Halloween
En aften med spisning, udklædning, uhyggelig fortælling og lege.

Julebasar
En eftermiddag hvor børnene fra boder sælger, hvad de har produceret i værkstederne, der sælges desuden æbleskiver, glögg, kaffe og kager.

Fastelavn
I SFOen slås katten af tønden og spises fastelavnsboller.

Kun for Klubben

Juleindkøbstur
Klubben kører en eftermiddag med skolens bus til Middelfart, hvor der vil være mulighed for julegaveindkøb.

Sommerdisco
Klubben slutter skoleåret af med en discofest.