Brenderup

Realskole

Bliv Elev

Brenderup Realskole

Brenderup Realskole startede på lokalt initiativ i 1911 og har fra starten lagt vægt på at give eleverne gode faglige kundskaber og god menneskelig dannelse, så de er godt rustede til livet efter realskolen.

Brenderup Realskole er en enestående skole – motiverende, professionel, fagligt orienteret og med fokus på uddannelse og dannelse.

Vi arbejder i et fagligt og trygt læringsmiljø, der, med baggrund i en mere end 100-årig tradition, danner rammen om en højt kvalificerende undervisning, der giver eleverne gode faglige kundskaber og god menneskelig dannelse.

Vi holder skole på en måde, vi er stolte af og som sætter varige spor. Ifølge tænketanken CEPOS’ vurdering af undervisningseffekten er Brenderup Realskole i 2017 den anden bedste skole i Danmark, og den bedste på Fyn. Brenderup Realskole har i de sidste fire år været blandt de 10 bedste skoler i Danmark, målt på undervisningseffekten. .

Det er vi stolte over, og det viser at vores måde at holde skole på virker.

De gode elevresultater kommer af et meget højt trivselsniveau , at der er ro i timerne og at vi forventer at eleverne er flittige, målrettede, interesserede og nysgerrige.

Vi har meget dygtige lærere, der ved at det er spændende at vide noget om noget, så der bliver forventet noget af eleverne. Til gengæld bliver man dygtig og har gavn af sin skolegang på Brenderup Realskole - resten af livet.

Find os på Facebook: Brenderup og Omegns Realskole

Følg vores hverdag

På vores Facebook side finder du de seneste nyheder, om vores super seje elever og deres hverdag på Brenderup og Omegns Realskole.

Arrangementer med ekstra betaling

Online betaling til alle vores arrangementer kører igennem Billetto.dk. Når betalingen er gennemført, modtager vi automatisk din tilmelding.